KsiążkiNewsletterKsiążkiPOLECAMY |
Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła
Bardzo dobrze podana wiedza. Polecam
Bardzo dobra książka
Tak książka jest podstawa każdej osoby uwielbiającej połączenie kulinarii i fotografii, lub po prostu prowadzącej bloga kulinarnego. zawarte są w niej wszystkie podstawowe informacji , zarówno dla osoby początkującej , jak i już bardziej profesjonalnych fotografików. Wszystko świetnie pokazane na przykładach i wytłumaczone prostym , zrozumiałym językiem. Czyta się ją przyjemnie i łatwo przyswaja zawarte w niej informacje.
Ciekawa książka wprowadzająca w świat fotografii kulinarnej.
Jest to pozycja która odkryła przede mną tajniki fotografii kulinarnej. Różnorodność tematów opisanych w książce od metod po techniki i gotowe pomysły pozwoliły mi ze swobodą i komfortem uczyć się fotografii od A do Z. Książka to doskonały przewodnik dla osób gotujących i fotografujących.
Zdecydowanie cenna jedynie dla początkujących. Dokładnie omówione podstawy fotografii, bez zbędnego lania wody. Natomiast zdjęcia dalekie od arcydzieł, zaczynasz powątpiewać, czy możesz się czegoś nauczyć od osoby, która robi zdjęcia zaledwie poprawne.
W tej tematyce polecam książkę Helene Dujardin, przepiękne fotografie i ogrom wiedzy.
|
Twoje narzędziaZakupy i usługiOferty pracyPodaj szczegóły pracy jakiej szukasz (zawód, miasto, stanowisko, itp.) lub wybierz branżę. |
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy |
Copyright © Kasat Sp. z o.o.