Książki

Newsletter

Tak, chcę otrzymywać bezpłatny newsletter.

 
Dziennik eGospodarka.pl
Analizator
Tydzień w gospodarce
txt html
 


E-booki w prezencie!
więcej informacji »

Książki

POLECAMY

 
 

Jak pozbyć się długów i nie zwariować?


Jak pozbyć się długów i nie zwariować?

Autor: Grzegorz Celeban
ISBN: 978-83-942803-2-1
Format: HA, stron: 0
Oprawa:
Data wydania: 2015-07-27

Koszty wysyłki

Cena książki: 23.81 zł

Nakład wyczerpany


 
 

 

Długi Polaków przekroczyły 40 miliardów złotych. W 2013 w Polsce było 2,2 mln dłużników a liczba ta wciąż rośnie!
 
Jesteś jednym z nich?



Poznaj 6 Zasad dzięki, którym Grzegorz wyszedł na prostą a przy tym nie zrujnował swojego zdrowia psychicznego.



Zero teorii - sama PRAKTYKA!

Zero lania wody - sam KONCENTRAT!



Grzegorz Celeban to niecertyfikowany, nielicencjonowany i niewyszkolony akademicko trener sprzedaży. Twórca Edoolution oraz The Black Horse a także Dyrektor Generalny w spółce giełdowej wartej dziś ponad 18mln zł. Zanim znalazł się w  miejscu, w którym jest dzisiaj, trzykrotnie zadłużył się na ponad 40tys. zł. W tym 70 minutowym nagraniu audio, dzieli się z Tobą doświadczeniem i metodami, które pozwoliły mu wyjść na prostą. Nie musisz więc słuchać wielogodzinnego audiobooka, zagłębiającego się w nieistotne szczegóły. Naszym celem jest zaserwowanie Ci skondensowanej wiedzy, gotowej do zastosowania w praktyce. Materiał jest podzielony na rozdziały, dzięki temu możesz przerwać audycje w każdej chwili i w prosty sposób wrócić do danej części.



BEZPŁATNE powiadomienia e-mail!

Kliknij tutaj aby otrzymywać mailem informacje o Promocji dnia i nowościach w Księgarni eGospodarka.pl.


Twoje narzędzia

Zakupy i usługi

Oferty pracy

Podaj szczegóły pracy jakiej szukasz (zawód, miasto, stanowisko, itp.) lub wybierz branżę.

 
 
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy
Na skróty: Oferty pracy Kodeks pracy Kredyty i lokaty Wskaźniki i stawki Wzory dokumentów Kalkulatory Tematy Usenet

Copyright © Kasat Sp. z o.o.